Taller I, Pensem Oliva (Resultats)

El dimarts 2 de maig tingué lloc el primer taller participatiu de l’Edusi, PENSEM OLIVA, un taller de diagnosi col·laborativa.

La sessió començà amb la benvinguda a les prop de trenta persones participants per part de l’equip dinamitzador dels tallers. En aquest primer taller l’objectiu era el de fer una diagnosi compartida del municipi, destacant-ne les debilitats i fortaleses que ha de fer front Oliva per a millorar la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes.

Per això, es van configurar quatre taules de treball rotatòries, organitzades segons quatre àmbits d’anàlisi: medi ambient, mobilitat i urbanisme, economia i treball i societat i governança. En aquestes, les persones participants tingueren l’oportunitat de debatre sobre punts negatius i positius pel que fa al municipi i consensuar-los amb la resta de veïns i veïnes. A més a més, es recolliren altres qüestions que sorgiren durant el taller, com propostes d’actuació. Finalment, les aportacions de cada taula es compartiren entre totes.

Es pot descarregar el document on es recullen les aportacions que els veïns i les veïnes participants van formular a la reunió oberta de diagnosi ací.

La diagnosi compartida fruit d’aquesta primera trobada  serà la base del següent taller, DISSENYEM OLIVA, el 13 de maig a les 10h, dedicat a formular propostes d’actuació i a prioritzar-les.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *