Taller II, Dissenyem Oliva (Resultats)

El dissabte 13 de maig tingué lloc el segon taller participatiu de l’Edusi, DISSENYEM OLIVA, un taller dedicat a formular propostes d’actuació i a prioritzar-les.

A partir de la diagnosi del municipi que es va fer de manera conjunta en el taller anterior, les persones assistents en el taller treballaren en quatre taules rotatòries – organitzades segons quatre àmbits d’anàlisi: medi ambient i energia, mobilitat i urbanisme, economia i treball i societat i governança- amb l’objectiu de formular propostes d’actuació concretes. Per a fer-ho, s’incorporaren també les propostes que havien sorgit en el taller anterior, així com propostes d’actuació recollides en l’enquesta de l’Edusi Oliva i altres propostes d’actuació que ja figuraven en l’Agenda Local 21.

Fruit de l’esforç de les persones assistents sorgiren un bon nombre de propostes d’actuació en cadascun dels àmbits que després es prioritzaren entre tots i totes. Es pot consultar el document amb els resultats del taller ací.

Tal com l’equip redactor va explicar en el taller, aquestes propostes serviran per a definir les línies d’actuació de l’Edusi i les accions, agrupades en aquestes línies, formaran part del document que s’entregarà a l’Ajuntament d’Oliva per a la implementació de l’estratègica un cop obtinguts els fons europeus.

Des de l’equip redactor volem agrair a totes les persones participants el seu bon treball.

Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *