QUÈ ÉS L’EDUSI?

Descarrega el document definitiu (pdf)

EDUSI és el nom que rep l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat que l’ajuntament de Oliva impulsa com a ferramenta d’anàlisi i definició d’objectius que marquen el camí de la nostra ciutat per als pròxims sis anys.

L’EDUSI s’emmarca dins del sistema de Fons Europeus FEDER, els quals conviden a la nostra ciutat a fer una aposta pel creixement sostenible fonamentat en reptes ambientals, climàtics, econòmics, socials i demogràfics. Es tracta per tant d’una ferramenta transversal que coordinarà diferents àrees municipals per tal d’afavorir un desenvolupament integrat.

EDUSI Oliva busca treballar amb una estratègia arrelada al territori. En ella tindran cabuda les diferents veus presents al municipi, arreplegant les tasques ja realitzades en processos anteriors i actualitzant-los mitjançant un procés de participació propi.

Tenim l’oportunitat, per tant, de treballar en una estratègia que valore l’herència cultural i mediambiental de Oliva per consolidar el seu camí cap al futur.

QUÈ ÉS L’EDUSI?